Politie Gelderland-Zuid

Brandstichting in horecagelegenheid

Nijmegen, 18-08-2011 o In de nacht van woensdag op donderdag kreeg de politie een melding dat er brand was bij een horecagelegenheid op de hoek van de Van Broekhuysenstraat en de Mariënburgstraat in Nijmegen. Ter plaatse aangekomen bleek dat de brand aan de zijde van de Mariënburgstraat was ontstaan. Dankzij snel ingrijpen van de brandweer bleef de brandschade beperkt. Wel was er veel roetschade.

De brandweer heeft aanwijzingen gevonden dat de brand door brandstichting was ontstaan. Getuigen hadden, kort voor de brand, een man zien weglopen. Het gaat om een man met een donkere huidskleur met zogenaamd rasta haar tot op de schouders. De man droeg mogelijk een wit t-shirt.

Op 13 juli jl. is er ook een brand geweest bij deze horecagelegenheid, eveneens met brandstichting als vermoedelijke oorzaak.

De politie zoekt getuigen van de brand van gisteren en/of die van 13 juli jl., die mogelijk meer kunnen vertellen over deze brandstichtingen of tips hebben over de man die gezien is. Tips zijn welkom op 0900-8844.

(16)

Laatst gewijzigd 18-08-2011 16:06 | © Regio Gelderland-Zuid |