Gemeente Dongen

Huuraanbod Vieya voortaan online

Publicatiedatum: 18-8-2011

Om vrijkomende woningen sneller beschikbaar te stellen en een nog betere service te verlenen aan vertrekkende en toekomstige klanten, heeft Vieya de manier van reageren op het woningaanbod veranderd. In plaats van een maandelijkse advertentiepagina in de Woonkrant, wordt het aanbod van vrijkomende huur- en koopwoningen sinds 16 augustus voortaan elke twee weken gepubliceerd op www.vieya.nl. De advertenties zijn geldig van dinsdags 16.00 uur tot de week daarop dinsdag 09.00 uur.

Spelregels
Reageren op het aanbod kan nu alleen nog via de website. Papieren woonkeuzebonnen worden niet meer gebruikt. U hoeft niet ingeschreven te staan om te kunnen reageren. Houdt er wel rekening mee dat er regels van kracht zijn met betrekking tot inkomen en overige advertentievoorwaarden. Neem deze spelregels, die u op de website kunt vinden, vooraf goed door om foutief reageren en daardoor teleurstellingen te voorkomen. Het woningbezit en woningaanbod van Vieya is op woningniveau te bekijken. Huurders kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week een reparatieverzoek indienen via de website.

Geen internet?
Kunt u niet reageren via internet? Dan kunt u op het kantoor van Vieya terecht om uw reactie in te voeren op een computer in de ontvangsthal. Vieya is gevestigd aan de Min. Goselinglaan 8, Dongen. Is het voor u niet mogelijk naar het kantoor te komen? Neem dan contact op met de afdeling Klantenservice, telefoon 0162 31 39 95 . Samen met u wordt dan een passende oplossing gezocht.

Nieuwsbrief
Binnenkort verschijnt het laatste exemplaar van de Woonkrant. Om toch op de hoogte te blijven van het woningaanbod en het laatste nieuws van en over Vieya kunt u zich inschrijven voor een digitale nieuwsbrief op www.vieya.nl.