Geluksvogel wint 100.000 euro met Vakantiegeld kraslot

Persbericht van De Lotto

Rijswijk, 18 augustus 2011 - Een 53-jarige vrouw uit Hilversum heeft de hoofdprijs van het Vakantiegeld kraslot gewonnen. De geluksvogel wint 100.000 euro netto en kocht het kraslot bij 't Haasje Sigarenmagazijn V.O.F. in Hilversum. De winnares wint regelmatig met krasloten. Vorig jaar won zij met het December Kalender kraslot nog 1000 euro.

"Ik vind het heerlijk om op mijn gemak alle vakjes open te krassen. Daarom vind ik vooral dit kraslot zo leuk, net als de December Kalender, die hetzelfde principe heeft van de adventkalender. Ook win ik regelmatig leuke prijzen. Zo win ik geregeld 10, 15 en 50 euro. Vorig jaar won ik nog 1000 euro! Ik zet het gewonnen bedrag op de spaarrekening," aldus de gelukkige winnares.

Winkelfeest
Het winnende kraslot is gekocht bij 't Haasje Sigarenmagazijn V.O.F. aan de Neuweg 196 in Hilversum. Hier wordt vrijdag 2 september om 13.30 uur door Krasloten een grote taart aangesneden om het winnen van de hoofdprijs aldaar te vieren. Daarnaast is er voor iedereen gratis koffie en worden er gratis krasloten aan iedereen ouder dan achttien jaar uitgedeeld. Hiervoor geldt: op = op.

Iedereen wint met Krasloten
In 2010 telde Krasloten ruim 7,4 miljoen geïnde prijzen met gezamenlijk een geldbedrag van bijna 39 miljoen euro. Maar niet alleen spelers winnen met Krasloten, ook goede doelen winnen. Krasloten is een product van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen. Voor meer informatie zie www.krasloten.nl.

*




Razende Robot Reporter