Dienstenbond CNV

Nieuws

16 augustus 2011

Office Depot nodigt bonden uit voor overleg

Medio juli hebben we u meegedeeld dat het overleg met Office Depot over een sociaal plan was mislukt. Office Depot wilde niet ingaan op onze eis om te komen tot een sociaal plan dat inhoudelijk gelijk was aan het sociaal plan dat tijdens eerdere reorganisaties werd gebruikt. Op dat moment kwam de bal (en de druk) bij de ondernemingsraad te liggen. Na bemiddeling door de ondernemingsraad heeft werkgever nu de vakbonden uitgenodigd voor overleg.

Donderdag 18 augustus
Het overleg vindt plaats in Venlo op donderdag 18 augustus a.s. De delegatie aan de zijde van Office Depot is enigszins gewijzigd; namens het bedrijf zullen mevrouw Jansen, sr director HR Benelux/Dach & HQ Europe en de heer Van Hoeymissen aanwezig zijn. De bonden zullen net als voorheen vertegenwoordigd zijn door Ron Peters en Aletta Bulsink.

Insteek
We weten niet met welk voorstel Office Depot komt. Wel hebben we tijdens de diverse overleggen die we met werkgever hebben gehad, aangegeven wat voor ons wel en wat voor ons niet bespreekbaar was. We hopen dat werkgever daar nu naar luistert en dat dat, mede dankzij de bemiddelende activiteiten van de ondernemingsraad, reden is geweest om ons weer uit te nodigen voor overleg.

Informatie
We informeren u uiteraard zo snel mogelijk na de 18e. Als het kan en als er voldoende aanleiding voor is, dan organiseren we weer een ledenvergadering.
Als u nog iets door wilt geven wat van belang is voor het overleg, dan kan dat via a.bulsink@remove-this.cnvdibo.nl