ConvaTec kondigt benoemingen leiderschap Azië/Pacifisch gebied aan

Persbericht van PR Newswire

SKILLMAN, New Jersey, August 17, 2011 /PRNewswire/ --

ConvaTec, een wereldleider op het gebied van ontwikkeling en marketing van innovatieve medische technologieën voor gezondheids- en ziekenhuiszorg, heeft vandaag de aanstelling van Charles Cerminara en James Moran voor leiderschapposities in Azië/Pacifisch gebied bekendgemaakt.

Cerminara is aangesteld als vice-president en algemeen manager voor Groter China. Dit is een nieuwe positie die gecreëerd werd om te zorgen voor de juiste focus op de groei van de Chinese markt en om hulpbronnen in China, Hongkong en Taiwan te benutten. Cerminara, die al 24 jaar werkzaam is bij ConvaTec, was vice-president en algemeen manager voor Japan, waar hij in de afgelopen vier jaar heeft bijgedragen aan een aanzienlijke groei.

Moran is aangesteld als vice-president en algemeen manager voor Japan en volgt Cerminara op die naar de positie voor Groter China gaat. Moran is al negen jaar werkzaam bij ConvaTec en is momenteel vice-president van Global Commercialization in Ostomy Care. Eerder leidde Moran de Ostomy Care-activiteiten voor de Amerikaanse ConvaTec organisatie.

"Opkomende markten, inclusief China, zijn een prioriteit voor ConvaTec aangezien we de groei van onze internationale activiteiten willen versnellen," zei Nino Pionati, president, ConvaTec Intercontinental. "We hebben er alle vertrouwen in dat het strategisch op één lijn brengen van onze hulpbronnen in Groter China onder het dynamische leiderschap van Chuck ons in staat zal stellen snel verder te bouwen op de infrastructuur die we in de regio hebben opgezet. Wij zijn ook blij met de ervaring van Jim waarmee we onze groei in Japan kunnen voortzetten."

Over ConvaTec

ConvaTec is een vooraanstaande ontwikkelaar en leverancier van innovatieve medische technologieën die de levens van miljoenen mensen over de hele wereld verbeteren. Via de vier belangrijke divisies - Ostomy Care, Wound Therapeutics, Continence and Critical Care en Infusion Devices - ondersteunen de producten van ConvaTec professionals in de gezondheidszorg, van het ziekenhuis tot de gezondheidszorg voor de gemeenschap. Ga voor meer informatie naar http://www.convatec.com.

(c) 2011 ConvaTec Inc.

Contact

Nimisha Savani
ConvaTec
Telefoon: +1-908-904-2522
Nimisha.Savani@convatec.com

ConvaTec

CONTACT: .