Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Politiewijzer in een aantal wijken foutief verspreid
Publicatiedatum: 18-8-2011 8:32:48

REGIO - In verschillende wijken in Zevenaar, Elst en Arnhem-Noord is de afgelopen dagen per abuis een verkeerde editie van de Politiewijzer bezorgd. Het betreft de volgende postcodegebieden: 6901, 6902, 6904, 6905, 6661, 6814, 6813. In deze wijken wordt de juiste editie van de Politiewijzer in week 35 (29 augustus - 2 september) nabezorgd.

Bij zowel de politie Gelderland-Midden als Uitgever Sypro Media Groep kwamen de afgelopen dagen meerdere meldingen binnen, dat bewoners een verkeerde editie hebben ontvangen. De uitgever onderzoekt momenteel waar het fout is gegaan in het verspreidingproces en biedt haar excuses aan voor de verwarring. Ondanks dat de Politiewijzer herbezorgd wordt, zijn alle edities van het boekje vanaf vrijdag 19 augustus te downloaden op www.politie.nl/gelderland-midden.

De politiewijzer is de afgelopen dagen in twaalf edities met een totale oplage van 235.000 huis-aan-huis verspreid onder alle huishoudens in de regio Gelderland-Midden. Op ongeveer 2300 adressen is een verkeerde editie bezorgd.

Het jaarlijks verschijnende huisorgaan van de politie Gelderland-Midden bevat handige tips en andere wetenswaardigheden over politiezorg in de regio. Alle inwoners krijgen de Politiewijzer bij het reclamedrukwerk in de bus, tenzij die brievenbus voorzien is van een sticker die ongeadresseerd drukwerk tegenhoudt. Mensen die de politiewijzer niet hebben ontvangen, maar wel graag in het bezit komen van een exemplaar, kunnen die afhalen bij de publieksbalies van de politiebureaus.