De Passiecoach Utrecht lanceert nieuwe cursus: Wijn of hartstocht?


Een unieke cursus voor (christelijke) stellen om hun seksuele leven nieuw leven in te blazen.

UTRECHT, 20110818 -- De Passiecoach Utrecht nodigt stellen uit om de uitdaging aan te gaan serieus naar het raamwerk van hun seksuele leven te kijken. De cursus Wijn of hartstocht? biedt stellen een veilige plek om te leren communiceren over hun seksuele leven en daarin vaste patronen te doorbreken, seksuele grenzen te ontdekken en weer plezier te ervaren. De cursus vindt plaats in Utrecht en wordt gegeven door seksuologische coach Marc Angenent.

In vijf avonden zullen de stellen nadenken over onderwerpen als: seksuele principes, eventuele blokkades, communicatie, seksuele prikkels en lust. "Er zijn allerlei redenen te noemen waardoor stellen een onbevredigend seksleven kunnen leiden. Ik hoop dat stellen zich door deze cursus opnieuw aangetrokken tot elkaar zullen voelen en hun vreugde in seks zullen (her) vinden," aldus Angenent.

De titel van de cursus is ontleend aan een uitspraak uit het bijbelboek Hooglied. Daarin roepen de jongen en het meisje elkaar toe: "Ik heb liever je liefde dan een glas wijn!" Voor 'een glas wijn' kan ook ingevuld worden: de televisie, een boek, computeren of op de bank hangen.

Kijk voor meer informatie op: www.depassiecoach-utrecht.nl Per cursus doen maximaal drie stellen mee. Individuele coaching behoort ook tot de mogelijkheden.

De Passiecoach Utrecht