Ingezonden persbericht


Xperia PLAY presenteert nieuwe content en functionaliteit tijdens Gamescom 2011


· 150 Geoptimaliseerde titels van topuitgevers en vooraanstaande, onafhankelijke studio's nu verkrijgbaar


· FIFA 12, Need for Speed Hot Pursuit en Dead Space van EA binnenkort op de Xperia(TM) PLAY


· Facebook op Xperia(TM) zorgt voor een krachtige, nieuwe manier om geweldige content te ontdekken

18 augustus 2011, Keulen, Duitsland - Sony Ericsson presenteert tijdens Gamescom in Keulen een sterke selectie games uit haar altijd groeiende ecosysteem van meer dan 150 titels die zijn geoptimaliseerd voor de Xperia(TM) PLAY. Als gevolg van Sony Ericsson's groeiend aantal partnerschappen met topuitgevers en vooraanstaande, onafhankelijke studio's, biedt Xperia(TM) PLAY nu een groot en allesomvattend portfolio aan content, waaronder games in alle genres en voor alle type gamers. KLIK HIER VOOR HET VOLLEDIGE PERSBERICHT EN BEELDMATERIAAL

##

Over Sony Ericsson
Sony Ericsson viert in oktober 2011 haar 10de jaar als joint venture tussen Sony Corporation en Ericsson. In de loop der jaren heeft het bedrijf de beste communicatietechnologieën met superieure gebruikerservaringen op het gebied van entertainment samengebracht om de Xperia(TM) lijn van 'most entertaining smartphones', in de mobile telefonie industrie te creëren. Sony Ericsson heeft haar internationale hoofdkantoor in Londen, sales- en marketingactiviteiten in alle grote markten, productie in China, en productontwikkelinglocaties in China, Japan, Zweden en Silicon Valley, California.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.SonyEricsson.com/nl of u kunt contact opnemen met ons Call Center (0900-8998318). Dit nummer is bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 08.30 uur tot 18.00 uur en kost 10 cent per minuut. Volg Sony Ericsson Nederland ook op Facebook, Hyves, YouTube en Twitter.

NOOT VOOR DE REDACTIE (

Ingezonden persbericht