SNS Reaal Groep

Jacob de Wit wordt nieuwe directievoorzitter SNS Asset Management

donderdag 18 augustus 2011

Jacob de Wit (39) wordt de nieuwe directievoorzitter van SNS Asset Management. Hij volgt op 1 oktober 2011 Dick Okhuijsen op die als lid van de Raad van Bestuur SNS REAAL deze functie op interim basis vervulde. De heer De Wit wordt tevens benoemd tot lid van het Management Comité van SNS REAAL N.V.

De heer De Wit heeft ruime ervaring in de financiële dienstverlening. Hij is sinds 2005 werkzaam als Head of Fixed Income bij F&C Asset Management en was tevens lid van het Executive Committee van F&C. Hij vervulde de functie van Head of Fixed Income eerder bij SNS Asset Management
(2001 - 2004) en bij AXA. Ook was hij korte tijd directeur van SNS Asset Management.

Dick Okhuijsen, lid van de Raad van Bestuur en verantwoordelijk voor de Verzekeringsactiviteiten en Asset Management: "Wij zijn verheugd dat Jacob de Wit terugkeert naar SNS Asset Management. Hij brengt veel kennis en ervaring mee op het gebied van asset management. Met de komst van Jacob de Wit is het directieteam van SNS Asset Management compleet. Ik heb alle vertrouwen in een vruchtbare samenwerking."

In afwachting van een positief advies van de Centrale Ondernemingsraad zal de benoeming van Jacob de Wit worden afgerond.