Uitgeverij Bert Bakker

Eva Meijer en Sterre van Rossem (Schrijverscollectief De Jagers) in Tsjechov&Co.

Rossem - Een smaak van liefde Meijer - Het schuwste dier Aanstaande vrijdag 19 augustus zullen Eva Meijer en Sterre van Rossem als Schrijverscollectief De Jagers optreden in letterencafé Tsjechov&Co. (Deli 2, Rotterdam). Tijdens deze avond, die om 17.30 begint, zullen zij worden geïnterviewd; hierna zullen beide schrijfsters voorlezen uit respectievelijk Het schuwste dier en Een smaak van liefde. De avond zal ook te volgen zijn via Radio Rijnmond.

Schrijverscollectief De Jagers is inmiddels enige tijd actief en brengt bijzondere jonge schrijvers bij elkaar in spannende shows.

Het seizoen begon in juni 2011, toen Deborah Klaassen, Eva Meijer en Sterre van Rossem elkaar vonden in hun jacht naar literair kameraadschap en succes. Na enig beraad besloten zij als collectief hun dromen na te jagen. Al gauw sloten ook scherpschrijvers Ellen Deckwitz, Dennis Gaens, David Pefko, Jeroen van Rooij, Marjolijn van Heemstra, Maartje Wortel en Maurice Seleky zich aan bij De Jagers. Door uiteenlopende stijlen en genres blijven de shows afwisselend en door samen te werken leren De Jagers van elkaar. Geen prooi is nog veilig!

Per georganiseerde avond treden meerdere schrijvers op, afgewisseld met muziek. Ook zijn De Jagers actief op internet en in de gedrukte pers. In het najaar van 2011 trekken De Jagers de wijde wereld in. Naast de avonden die ze zelf door heel Nederland organiseren, richten ze hun pijlen ook op festivals zoals de Woordmarkt van Festival Mooie Woorden, het Lezersfeest en Crossing Border.