Verdonck, Klooster & Associates

VKA grote winnaar van aanbesteding 'Logius Portfolio'

vrijdag, 19 augustus, 2011 - 11:51

Logius is de dienst digitale overheid van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Logius beheert overheidsbrede ICT-oplossingen en gemeenschappelijke standaarden, die de communicatie tussen overheden, burgers en bedrijven vereenvoudigen.

Met de openbare aanbesteding 'Logius Portfolio' heeft Logius nieuwe leveranciers geselecteerd voor de verwerving van (ICT) Diensten op het vlak van organisatieadvies en -ontwikkeling, onderzoek, (concept) dienstontwikkeling en innovatie, verwerving, marketing en communicatie, ICT beheer en (door)ontwikkeling, IT benchmarks en audits. VKA is een van de 26 partijen waarmee Logius een raamovereenkomst heeft gesloten.

Op donderdag 4 augustus vond de feestelijke ondertekening plaats van de raamoverkomst door Steven Luijtjens (directeur Logius) en Wim Schimmel (directeur VKA) op de nieuwe locatie van Logius, aan de Wilhelmina van Pruisenweg 52 te Den Haag. VKA heeft van alle inschrijvers de meeste percelen gegund gekregen. Maar liefst zeven van de in totaal acht percelen zijn aan VKA gegund.

Voor de komende jaren zal VKA Logius ondersteunen met resultaatverplichte opdrachten op het gebied van onder meer organisatieadvies en -ontwikkeling,onderzoek, (concept) dienstontwikkeling en innovatie, verwerving, marketing en communicatie, ITbenchmarks en audits. Er hebben zich voor deze aanbesteding 30 partijen ingeschreven.

VKA is al 5 jaar preferred supplier op het gebied van adviesdiensten bij Logius (voorheen GBO.Overheid genaamd). Deze nieuwe raamovereenkomst biedt VKA de mogelijkheid om substantieel bij te blijven dragen aan het succes van een duurzame e-overheid en het verbeteren van de dienstverlening van de overheid aan burgers en bedrijven.