Gemeente Krimpen aan den IJssel


Verkiezing: Zwembad van het Jaar.

Zet zwembad De Lansingh op het gouden startblok en breng je stem uit!

http://ikzwem.nl/verkiezing/757/stem/

Welk zwembad is straks zwembad van het jaar? Bij de verkiezing van zwembad van jaar 2011 telt iedere stem mee, dus breng vanaf 15 augustus 2011 je stem uit! Stemmen is heel eenvoudig: je steunt jouw favoriete zwembad en je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen zoals een reis voor 2 personen naar het mooiste zwembad ter wereld in IJsland, 3 super campingvakantie met mooie zwemparadijzen en de nieuwe Ipad 2!

De verkiezing gaat om de waardering van de zwembadbezoekers. Bij het uitbrengen van een stem wordt een beoordeling gevraagd voor vier criteria: prijs/kwaliteit, klantvriendelijkheid, hygiëne en sfeer/ambiance (een cijfer tussen 1-10). Hierdoor maken kleinere of al wat oudere zwembaden net zoveel kans als grote of nieuwe zwembaden.

De zwembaden met de hoogste gemiddelde waardering van iedere provincie (en met minimaal 100 stemmen) worden uitgeroepen tot Provincie Winnaar en ontvangen de Provinciale Zwembad Award. Uit deze 12 zwembaden (de Provincie Winnaars) kiest de vakjury vervolgens de landelijke winnaar. Stemmen kan dan tot en met 29 oktober 2011. Op 8 november 2011 wordt de winnaar bekend gemaakt.

De opvolger van Zwembad In de Dennen dat in 2010 de titel won ontvangt de Gouden Zwembad Award en twee mooie prijzen. Een zwemclinic van Johan Kenkhuis voor 20 bezoekers en polo's voor het personeel met daarop de vermelding `Zwembad van het Jaar 2011'!