Watersportverbond - KNWV

40-jarig jubileum voor Hoekse Watersportvereniging

vrijdag 19 augustus 2011

Op 16 augustus jl. heeft de Hoekse Watersportvereniging in Hoek van Holland het 40 jarig bestaan van de vereniging gevierd met een drukbezochte en geanimeerde receptie in het clubhuis van de vereniging.

De Hoekse WSV is in 1971 begonnen door een stel fanatieke vissers, met als onderdak een Engelse dubbeldekkerbus. Na drie jaar is deze bus vervangen door een houten verenigingsgebouw, waar men veel plezier aan heeft beleefd tot 1990. Toen is voor het huidige clubgebouw gekozen.

Bedanken vrijwilligers
De voorzitter, Cor ât Mannetje, bedankte tijdens zijn toespraak ook de vele vrijwilligers die bij de vereniging actief zijn voor hun hulp en ondersteuning. Zij maken de vele activiteiten mogelijk.Â

Zeilers, surfers, kiters en vissers
Binnen de vereniging zijn zeilers, surfers, kiters en vissers actief. Er worden diverse wedstrijden georganiseerd. Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum is dit voorjaar het Kustzeilevenement georganiseerd. Ook heeft de vereniging plannen om het jeugdzeilen en jeugdvissen in de toekomst meer te promoten. Hiervoor zal een plan opgezet worden.

Â