Saxion
BR>

vr 19 augustus 2011

Nieuwe Saxionstudenten verkennen Deventer

Saxion organiseert ook dit jaar weer een geweldige introductieweek voor haar nieuwe studenten, beter bekend onder als HOI (Hogeschool Introductie). Een bestuur zorgt voor de opzet en uitvoering van het programma.

De nieuwe studenten worden begeleid door ouderejaars. Dit jaar is het programma nog meer toegespitst op de student en worden 550 deelnemers verwacht, waaronder ook een groot aantal internationale studenten.

Saxion Experience, kroegentocht en afterparty
De start is op woensdag 24 augustus met een gezamenlijke lunch. Daarna krijgen studenten de Saxion Experience, waarbij ze kennismaken met elkaar en het Saxiongebouw. Dit gebeurt aan de hand van diverse attracties en verschillende workshops. De officiële opening vindt plaats tijdens het diner. Dit diner wordt buiten gehouden in de ruimte tussen de gebouwen van Saxion en het ROC Aventus. De studenten worden welkom geheten door mevrouw Van Oldeniel (lid Raad van Bestuur) en de heer Heidema (Burgemeester van Deventer). Het feest wordt voortgezet met film, een kroegentocht en een afterparty.

Afsluiting met introductieconcert op Boreelplein Op donderdag 25 augustus verkennen de studenten de stad tijdens `Meet Deventer'. Aan de hand van verschillende rondleidingen leren ze Deventer en haar culturele instellingen kennen. De Brink is ingericht voor sport en spel. Na het diner bij Grandcafé Luxor is er een informatiemarkt op het Boreelplein en vervolgens wordt hier ook de dag afgesloten met het introductieconcert. De studenten gaan daar uit hun dak op muziek van DJ Bacchie, Skitzofrenix, MC Iceman en de Bassjackers.

Na de HOI moeten de nieuwe studenten zich voldoende opgeladen hebben, want maandag 29 augustus beginnen de eerste colleges.

Meer over de HOI en het programma >>

HOI introweek