Gemeente Stichtse Vecht

Nieuws

Heiwerkzaamheden MFA Bisonspoor bijna afgerond

Voor de zomervakantie is de eerste paal voor de multifunctionele accommodatie (MFA) Bisonspoor geslagen. De heiwerkzaamheden zijn na de bouwvak weer opgepakt. Als alles volgens planning verloopt en zich geen onverwachte tegenvallers voordoen kunnen deze werkzaamheden in week 36 (die loopt tot 9 september) zijn afgerond. We gaan dan weer de volgende fase van het bouwproces in. Dat houdt onder andere het storten van beton in.

Wij zijn ons ervan bewust dat de heiwerkzaamheden voor de nodige overlast voor de omwonenden hebben gezorgd. Wij vragen uw begrip hiervoor. Het is nu eenmaal niet mogelijk een dergelijk pand te realiseren zonder een degelijke fundering, met heipalen als basis. We doen er alles aan om in de loop van het bouwproces de overlast tot een minimum te beperken.

Alle inspanningen en de overlast zijn overigens wel de moeite waar. Eind 2012 zal in Bisonspoor een energiezuinige en duurzame accommodatie voor sport, ontspanning, wonen en cultuur gerealiseerd zijn.

Wilt u meer weten over de Multifunctionele Accomodatie Bisonspoor en over de werkzaamheden? Klik dan op MFA Bisonspoor op de pagina Multifunctionele Accomodaties.