Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

Helvoirt, 12 augustus 2011

Bijzonder deelnemersveld tijdens Outdoor Helvoirt!

De 2011 editie van Outdoor Helvoirt is niet alleen uniek door zijn vele vernieuwingen op het evenemententerrein zelf, het kent ook een bijzonder en zeer gevarieerd deelnemersveld.

Want hoe vaak kan er gezegd worden dat er drie generaties meedoen tijdens één en hetzelfde hippische evenement? Dit geldt dit jaar voor Outdoor Helvoirt.

Tijdens de cross zal Alice Naber-Lozeman aan start verschijnen met haar Coral Estate Ayo en Coral Estate Pepper. Zij zal het hierin op gaan nemen tegen haar vader, Gerrit Lozeman. Hij zal namelijk ook gaan starten. Dit op zich is natuurlijk al erg bijzonder, vader en dochter samen aan start tijdens de cross. Maar om het nog specialer te maken start ook de oudste dochter van Alice, Leida zaterdag tijdens de bixie proeven met haar pony Boyke. Dit kan met zekerheid een unicum genoemd worden!

Tijdens de één sterren cross zal er zondag ook een oude bekende, en tevens oud-winnaar van Outdoor Helvoirt aan start verschijnen. Het betreft hier René van der Loo. Voor de ruiter uit Biezenmortel is het natuurlijk een echte thuiswedstrijd. In 1996 won René de cross met zijn vos ruin Goldfever. Het jaar erna werden ze tweede. Dit jaar zal hij opnieuw een poging gaan doen voor het eremetaal, en wel met de bruine Spanky (v. Amati).

Naast de cross op zondag, vindt er ook dit jaar weer de spectaculaire Jack Russel Race plaats. De kleine viervoeters zullen hierin de strijd met elkaar aangaan. Inschrijven voor de Jack Russel Race kan nog steeds per e-mail op het volgende adres: jans_coppens@hotmail.com.

Deze, en nog veel meer deelnemers kunt aan komen moedigen tijdens de komende editie van Outdoor Helvoirt, van 19 tot en met 21 augustus.

Einde bericht.

Ingezonden persbericht