Ingezonden persbericht


Helvoirt, 6 juli 2011

PERSBERICHT:

Live beelden en geweldige accommodatie tijdens Outdoor Helvoirt 2011

Wie momenteel langs de terreinen van Landgoed Hoendernest rijdt, ziet daar vaak felgekleurde ruitertenues op paarden door het weiland galopperen, vaak een beetje schuin hangend aan hun paard. Het zijn geen stuntelaars die daar rare kapriolen uithalen, maar jockeys die actief de polosport beoefenen op een gemillimeterde grasmat. Wat eerst een boeren weiland was heeft plaats gemaakt voor dit nette grasveld. Dit jaar heeft Outdoor Helvoirt het geluk deze grasmat te kunnen inzetten voor haar springrubrieken en natuurlijk de cross-country! Outdoor Helvoirt vindt plaats van 19 t/m 21 augustus2011

Naast deze verbeterde ondergrond bij Outdoor Helvoirt is het tentencomplex naar de andere zijde van de springpiste verschoven. Ook hier zullen de Jack Russels en de Bixieproeven de revue passeren, verkrijgen de standhouders de mogelijkheid hun producten te presenteren en zal het sfeervolle Hart Van Brabant-paviljoen voor de genodigden en het publiekspaviljoen perfect zicht geven op de diverse activiteiten. Daarnaast is er op zaterdagavond natuurlijk weer de jaarlijks terugkerende feestavond waar iedereen meer dan welkom is. Het belooft ook dit jaar weer een spetterende avond te worden.

Maar Outdoor Helvoirt biedt nog meer, want met medewerking van Allus Media en Dutch Sportview zal de complete cross-country komend jaar op een groot LED-screen te volgen zijn. Van startbox tot finish is uw favoriet te volgen. Alle acties van de ruiters zullen dus worden vastgelegd en direct op scherm te volgen zijn.

Outdoor Helvoirt staat ook dit jaar weer garant voor vernieuwing, topsport en echte Brabantse gezelligheid!



Ingezonden persbericht