Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

Helvoirt, 10 augustus 2011

Laatste Loodjes!

De voorbereidingen voor de vierde editie van Outdoor Helvoirt zijn al in volle gang. Op Landgoed het Hoendernest wordt er al druk gebouwd aan het vernieuwde promodorp. Er is zelfs al begonnen aan de tentenbouw. Dit alles om ervoor te zorgen dat er ook dit jaar weer een prachtig promodorp aanwezig is met een uiteenlopend aanbod van stands en standhouders.

Maar niet alleen de opbouw is in volle gang. De inschrijvingen voor de eventing stromen ook binnen. Op dit moment hebben zich al 115 combinaties ingeschreven voor de één en twee sterren cross die tijdens Outdoor Helvoirt verreden zal worden.

De deelnemers van de eventing strijden naast de felbegeerde titel van 'winnaar Outdoor Helvoirt 2011' voor meer prijzen. Zo worden er onder andere door Dominick dekens beschikbaar gesteld voor de winnaar van zowel de één als de twee sterren cross die op zondag verreden wordt. De winnaar van het springparcours op vrijdag ontvangt tevens een prachtige deken van Dominick.

Op zaterdagavond staat Outdoor Helvoirt in het teken van het grote Outdoor Helvoirt Zomerfeest! Het feest zal rond 21.00uur losbarsten en is voor iedereen gratis toegankelijk. Het belooft weer een erg gezellige avond te worden.

Outdoor Helvoirt, één en al gezelligheid en paardensport van 19 tot en met 21 augustus.

Noot voor redacties

Einde bericht.