Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Win een optreden op het literaire podium van Lowlands

Amsterdam, 3 mei 2011 - Lowlands is uitverkocht, maar wie kan schrijven kan met zijn talent alsnog twee toegangskaarten bemachtigen! Lowlands en Literairwerk.nl organiseren namelijk speciaal voor literair talent onder de Lowlandsfans een schrijfwedstrijd. De winnaar krijgt niet alleen twee kaarten voor Lowlands 2011, maar verdient ook een plekje binnen het literatuurprogramma om zijn of haar werk voor te dragen.

Meedoen kan door je verhaal of gedicht (max. 2500 woorden) te plaatsen op www.literairwerk.nl. Doe het snel, want de redactie en andere bezoekers van de site geven feedback op de tekst en je kunt hem tot de sluitingsdatum nog zo vaak verbeteren als je wilt. Zo maak je dus nog meer kans om de beste te worden en de prijs in de wacht te slepen. Meedoen kan tot en met 18 juni. De wedstrijdvoorwaarden vind je op www.literairwerk.nl/schrijfwedstrijd-lowlands-2011-en-literairwerknl.

De jury bestaat uit de redactie van Literairwerk.nl en literair programmeur Sven Schlijper van Lowlands.

Lowlands vindt plaats van 19 t/m 21 augustus op evenemententerrein Walibi World in Biddinghuizen. Naast een uitgebreid alternatief muziekprogramma is er op het festival ook een rijk aanbod aan theater, dans en comedy. Voor het literatuurprogramma komen Chuck Palahniuk, Wim de Bie, Nico Dijkshoorn, Jort Kelder, Ronald Giphart, Saskia Noort, Kluun en nog veel meer auteurs naar Biddinghuizen.

Over Literairwerk.nl
Literairwerk.nl biedt een internetcommunity en een bijbehorend literair tijdschrift, dat speciaal wordt uitgegeven voor e-readers en iPad. Het richt zich op ongepubliceerde Nederlandstalige literaire verhalen, gedichten en literaire strips. De stichting gelooft in de zin van redactioneel commentaar en in de kracht van de crowd. www.literairwerk.nl



Ingezonden persbericht