Gemeente Bergen

Persbericht

Embargo tot vrijdag 19 augustus, 15.00 uur

Datum 18 augustus 2011
Plaats Nieuw Bergen

Burgemeester reikt onderscheiding uit
Fonteintje voor vrijwilliger Kindervakantiewerk

Vrijdag 19 augustus reikt burgemeester Klaverdijk een Fonteintje uit aan de heer Bert Zeegers uit Afferden. De uitreiking vindt plaats om 15.00 uur op de locatie van het Kindervakantiewerk 2011, Spitsbrug 7 in Afferden. Het Fonteintje is een onderscheiding die de gemeente Bergen toekent aan personen of instanties die zich op een bijzondere manier inzetten (of hebben ingezet) voor de Bergense gemeenschap.

Dhr. Zeegers is sinds 1980 actief lid van het bestuur Kindervakantiewerk/ Oranje comité Afferden. Hij levert elk jaar een grote bijdrage aan de organisatie van Koninginnedag, Kindervakantiewerk en de Sinterklaasintocht in Afferden. Sinds 1990 vervult hij de rol van penningmeester binnen het bestuur en is hij al jarenlang collectant voor het Kindervakantiewerk en Oranje comité Afferden.

Dhr. Zeegers is ook betrokken bij activiteiten die georganiseerd worden voor gehandicapten zoals bingoavonden, biljart- en sinterklaasbijeenkomsten.

In het verleden was dhr. Zeegers jeugdleider bij voetbalclub HRC '27 in Afferden en heeft hij ook bij deze club jarenlang bestuurstaken vervult. Daarnaast is hij jarenlang als bestuurderslid betrokken geweest bij gemeenschapshuis Iedershuus in Afferden.