Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Woerden, 19 augustus 2011

INTRATUIN FELICITEERT 4 VESTIGINGEN MET GRAINES D'OR NOMINATIE 'MEEST INNOVATIEVE TUINCENTRUM VAN EUROPA'

Intratuin Barneveld, Duiven, Halsteren en Rosmalen zijn genomineerd voor een Graines d'Or award 2011 in de categorie 'meest innovatieve tuincentrum van Europa'. De Graines d 'Or is een innovatie vakprijs voor Europese tuincentra in Frankrijk, Nederland, Duitsland, Engeland, België, Spanje, Ierland, Italië en Zwitserland. De nominatie is aangedragen door een professionele jury bestaande uit journalisten, leveranciers, bloemenexporteurs en overige toonaangevende vertegenwoordigers uit de tuinbranche.

De Intratuin-vestigingen zijn beoordeeld op verschillende criteria zoals conceptontwikkeling, innovatie in verkoop en beleid voor duurzame ontwikkeling. Op 30 november zal duidelijk worden of Intratuin de Graines d'Or-award wint. In het spectaculaire Lido op de Champ Elysees in Parijs worden de prijzen uitgereikt voor zestig categorieën.

Algemeen Directeur (a.i.) Henk Sterk: "Wij zijn bijzonder trots op deze nominatie en in de eerste plaats voor onze franchisenemers en haar medewerkers. Franchise ondernemers verrichten verregaande inspanningen om voor onze klanten een inspirerende en bijzonder volledige winkelbeleving te creëren. Die inspanningen worden duidelijk niet alleen door klanten gewaardeerd, maar ook door de professionele jury van de Graines D'or awards."

Over Intratuin
Intratuin is een organisatie, waarin praktijkervaring en specialistische kennis elkaar versterken. Een hechte band van samenwerkende ondernemers en beroepskrachten. De Intratuin formule bestaat 31 jaar en heeft 59 franchisevestigingen, waarvan vijf in België. Intratuin is een belevenis in elk seizoen. Als tuincentrum en sfeerwinkel maakt Intratuin winkelen voor tuin, huis en balkon tot een plezierige én inspirerende vrijetijdsbesteding. Kleurrijk, sfeervol, praktisch en gastvrij. En altijd biedt Intratuin iets extra's: stylingtips, creatieve workshops en speciale acties die onze klanten elk bezoek weer op nieuwe tuin- en woonideeën brengen.