Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

BANKS MANSION VERHEUGD OVER OPNAME IN
EXCLUSIEF ELITE PROGRAMMA EXPEDIA

Amsterdam, 19 augustus 2011 - Banks Mansion is opgenomen in het exclusieve, nieuwste Expedia programma: Elite Plus VIP Access(TM). Het bijzondere full service concept en de uitstekende service van Banks Mansion die gasten dat vertrouwde home away from home gevoel geven, sluiten perfect aan bij het Elite Plus programma. Dit geeft de meest loyale klanten van Expedia.com in de Verenigde Staten een VIP-ontvangst en extra voordelen in zeer gewaardeerde hotels over de hele wereld.

Banks Mansion startte in 2004 met een uniek full service concept waarbij het creëren van een thuisgevoel bij de gast centraal staat. Service met een persoonlijke benadering, een gebakken eitje bij het ontbijt en bijkomen met een biertje in The Living maken een verblijf in Banks Mansion een home away from home. Gasten maken kosteloos gebruik van bijna alle faciliteiten in het hotel, zoals filmkanalen, private bar, 24/7 premium wifi, ontbijt, appetizers en drankjes. Uit de positieve ratings van boekingssites als TripAdvisor en Expedia blijkt nog altijd de kracht van dit gewaardeerde concept.

"Opname binnen het exclusieve, nieuwe Elite Plus programma van Expedia is een geweldig compliment. De tevredenheid van onze gasten is de graadmeter voor onze service, een VIP treatment is bij Banks Mansion de standaard", aldus Ellen van Wittmarschen, general manager Banks Mansion. "Wij vinden het fantastisch dat Amsterdam als stad onderdeel mag uitmaken van het nieuwe Elite Plus programma voor de Amerikaanse markt."

"Het luxe viersterren hotel Banks Mansion op de Herengracht is een ideale uitvalsbasis voor onze klanten tijdens hun bezoek aan Amsterdam", aldus Bart van Bakel, Senior Market Manager Amsterdam van Expedia. "Wij hebben Banks Mansion uitgenodigd voor het Elite Plus Access Programma(TM) vanwege de uitstekende service en de full-service filosofie die zij hanteren, waarbij alle gasten van aankomst tot vertrek in de watten worden gelegd. Met een gemiddeld beoordelingscijfer van 4,8 op onze schaal van 5, blijkt dat gasten de personal touch van Banks Mansion zeer goed weten te waarderen.”

Het Elite Plus VIP Access(TM) programma biedt Expedia's meest loyale klanten exclusieve voordelen in de meest gewaardeerde hotels ter wereld. Vanaf vandaag is het Elite Plus programma voor Amerikaanse consumenten beschikbaar, eind september wordt het programma geïntroduceerd in Engeland. Nederlandse consumenten kunnen vanaf eind 2011 gebruik maken van het Elite Plus programma op Expedia.nl.

Voor meer informatie over Banks Mansion zie www.banksmansion.nl

Carlton Hotel Collection
Carlton Hotel Collection werd in 1985 opgericht als onderdeel van het Engelse Hotel Management International Ltd; eigenaar en oprichter is Peter N. Salussolia. De hotelgroep bestaat uit tien viersterrenhotels, waarvan zeven in Nederland, twee in Groot-Brittannië en één in België. Elk hotel wordt geëxploiteerd door een gedreven team onder leiding van de General Manager die het hotel beheert als ondernemer. De hotelgroep onderscheidt zich daardoor niet alleen vanwege de grote diversiteit aan hotels, maar ook door een persoonlijke, warme en gastvrije sfeer. Carlton Hotel Collection streeft naar het verder versterken van haar positie in de hotelbranche door voortdurend te investeren in de kwaliteit en innovatie van huidige en toekomstige hotels. Voor meer informatie zie www.carlton.nl



Ingezonden persbericht