VerkeersInformatieDienst

Veel vertraging door ongeval op A67

19 augustus 2011, 17:09
Aan het begin van de vrijdagavondspits kregen een personenauto en een busje een ernstige aanrijding in het zuiden van het land op de A67 vanuit Venlo richting Eindhoven. De personenauto werd daarbij door de vangrail gedrukt en kwam op de andere rijbaan terecht. Tussen Someren en Geldrop moest dan ook de linkerrijstrook in beide richtingen worden afgesloten.

Rijkswaterstaat meldt dat er ook gewonden zijn gevallen. Het ongeval zorgt in beide richtingen voor veel vertraging. Deze kan oplopen tot meer dan een half uur.

Het verkeer op de A67 vanuit Venlo richting Eindhoven wordt geadviseerd om ter hoogte van het knooppunt Zaarderheiken de borden Maastricht te volgen en om te rijden over de A73 en de A2.

Het verkeer op de A67 Turnhout - Eindhoven (richting Venlo) wordt geadviseerd om ter hoogte van het knooppunt Leenderheide de borden Maastricht te volgen via de A2 en de A73.

Er zal nog een reparatie aan de middengeleiderail moeten plaatsvinden. Naar verwachting zal dit rond 20:00 zijn afgerond.