Gemeente Voorschoten

duivenvoorde

Pianorecital kasteel Duivenvoorde

De Toonzetter organiseert op zaterdag 20 augustus 2011, aanvang 20.00 uur, een pianorecital in de ultieme sfeer van de prachtige Daniël Marotzaal van Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten. De jonge, veelbelovende pianist Seenu Singh speelt een romantisch en virtuoos pianorecital rondom Franz Liszt en zijn tijdgenoot Frederic Chopin.

Speciale aanbeveling

Concertpianist Seenu Singh behoort tot een van Indiaas meestbelovende pianotalenten met een speciale aanbeveling van de beroemde dirigent Zubin Mehta op zak. Hij beschikt over de subtiele, lyrische touché, zo eigen aan Liszt pianospel in de Parijse salons. Singh brengt de Hongaarse weemoed, passie en romantiek op zangerige wijze tot klinken. Tijdgenoot en vriend van Liszt is Chopin, die in het programma niet zal ontbreken.

Kaarten en
reserveren

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Ruudolf Mode, Schoolstraat 87 te Voorschoten en kosten EUR 25,00 (inclusief een pauzedrankje, programmaboekje, vrije garderobe en vrij parkeren bij het kasteel, Laan van Duivenvoorde 4 in Voorschoten). Telefoninisch reserveren: 06 25 35 89 51.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op: www.toonzetter.nl.


* 20 augustus 2011