Gemeente Lisse

Buurtpicknick

Picknick

Beste bewoners, Op zaterdag 20 augustus organiseren Stek en de gemeente Lisse samen een gezellige picknick voor alle inwoners van Lisse. Het doel van de picknick is dat buurtgenoten elkaar beter of opnieuw leren kennen. Het wordt een feestelijk spektakel met verrassende acts, hapjes, drankjes, spelletjes en hopelijk een heerlijk zonnetje.

Waar wordt de picknick gehouden? De picknick vindt plaats op vier verschillende plekken in Lisse. Wij vragen u om naar de voor u dichtstbijzijnde
locatie te komen.

De locaties zijn:

- A) Speeltuin "Kindervreugd" in de Engel

- B) Grasveld Ooievaarstraat/ Zwaluwstraat

- C) Willem Alexanderplein

- D) Basketbalveld Van Speyckstraat/Tasmanstraat

Wat doen wij? De picknick is tussen 12.00 en 14.00 uur. Wij zorgen voor tafels, stoelen, kleden, entertainment en basisingrediƫnten zoals broodjes en drinken.
Alles wat u mee hoeft te nemen zijn uw buren! Er zijn geen kosten aan dit evenement verbonden.

Prijsvraag: Aan alle bewoners die het leuk vinden om te kokkerellen vragen wij het ideale picknickgerecht te maken. Dit gerecht wordt beoordeeld door een vakjury. De winnende gerechten belonen wij met een leuke prijs. Per inzending kunt u ongeveer voor tien personen een hapje/gerecht meebrengen. U bent uiteraard niet verplicht om mee te doen aan deze prijsvraag, maar hoe meer hapjes er zijn, hoe uitgebreider en gevarieerder de picknick.

Aanmelden: Wij doen onze inkopen op basis van het aantal inschrijvingen. Daarom vragen wij u per mail door te geven met hoeveel personen u komt.
Buurtpicknick@lisse.nl Ja wij komen met .. personen naar de buurtpicknick locatie.......

Bij vragen kunt u bellen naar Monique van der Weijden, Buurtregisseur telefoonnummer 0252 433249.