Gemeente Laarbeek


o Kermis Aarle-Rixtel

Kermis Aarle-Rixtel 20-23 Augustus 2011

Zaterdag tot en met dinsdag staat Aarle-Rixtel weer in het teken van de jaarlijkse kermis. Vier dagen lang volop vertier en lekker snoepen. In totaal staan er aan de Dorpsstraat 11 kramen. Daarnaast bieden de exploitanten, Zorg om het Dorp en de gemeente de bezoekers enkele extras.

Attracties
Opgesteld staan de botsautos, boksbal, draaimolen, grijpkranen, schiettent, babyflug, lunapark, touwtje trekken en eendjesvissen. En natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten omdat de gebakkraam en suiker- en nougatwagen ook dit jaar weer aanwezig zijn.

Kortingsbonnen
Klik hier om de kortingsbonnen (pdf) te downloaden en uit te printen. De bonnen kun je op de kermis bij de betreffende exploitant inleveren.

Openingstijden

* Zaterdag van 15.00 tot 22.00 uur (de bon uit de Laarbeeker om kans te maken op de tegoedbonnen kunt u al vanaf 14.30 uur inleveren)
* Zondag van 13.00 tot 22.00 uur

* Maandag van 15.00 tot 22.00 uur

* Dinsdag van 15.00 tot 22.00 uur

Promotieprogramma
Naast de vele attracties is er ook een promotieprogramma opgesteld om de kermis nog leuker te maken. Wat kunt u verwachten

Zaterdag
16.00 uur opening met verloting tegoedbonnen. Vier vrolijke kabouters zullen zaterdag om 15.00 uur de kermis officieel openen. Ook worden dan tien enveloppen met daarin één tegoedbon van elke inrichting verloot. U maakt kans op deze tegoedbonnen door de bon uit de Laarbeeker in te vullen en op zaterdag tussen 14.30 en 15.00 uur op de kermis in te leveren. Op het kermisterrein zal hiervoor een speciale bus neer worden gezet. Om 15.00 uur zullen de winnaars bekend worden gemaakt. Om aanspraak te maken op de prijs dient u wel op het kermis terrein aanwezig te zijn. Hierna is er voldoende gelegenheid om met kabouter Plop (Look-a-like) op de foto te gaan.

Zondag
Tussen 14.00 en 16.00 uur zal een ballonnenfee mooie ballonnen maken.

Maandag
17.00-18.30 uur kunnen de basisschoolkinderen uit Aarle-Rixtel een button laten maken van de tekening die ze op school hebben gemaakt. Op dit tijdstip kunnen de kinderen ook hun lotnummer (1 van de 2 dezelfde nummers) inleveren.

Dinsdag
Om 19.00 uur worden uit de ingeleverde loten de winnaars getrokken die hun grote of kleine knuffel gelijk mee naar huis mogen nemen. Let wel op: Je moet wel aanwezig zijn met je lot anders maken we iemand anders blij.

EHBO
Tijdens de kermis is er EHBO aanwezig. De EHBO is te vinden bij het Lijntrekspel/ touwtjetrekken.

---

Attracties

Gebakkraam
Naam exploitant: H. de Wit

Schiettent
Naam exploitant: Geurtsen VOF

Suiker- en nougatwagen

Suiker- en nougatwagen
Naam exploitant: Mevrouw Tops
Website:

Botsauto's

Botsautos
Naam exploitant: N. Braak
Website: www.kermispret.nl

Grijpkranen

Grijpkranen
Naam exploitant: Caluwe
Website: www.kermispret.nl

Babyflug

Babyflug
Naam exploitant: T. Paashuis
Website: www.tinypaashuis.nl

Eendjes vissen

Eendjes vissen
Naam exploitant: Firma Dauphin en Van Roosmalen V.O.F.

Touwtje trekken

Touwtje trekken
Naam exploitant: Firma Dauphin en Van Roosmalen V.O.F.

Cake-Walk

Cake-Walk
Naam exploitant: A. v/d Westelaken

Draaimolen

Draaimolen
Naam exploitant: A. v/d Westelaken

Proclaimer Privacy statement
Gemeente Laarbeek | Koppelstraat 37 | Beek en Donk | T 0492 469 700 | E gemeente@laarbeek.nl