Gemeente Laarbeek



Kermis in Aarle-Rixtel

AARLE-RIXTEL - Het is weer zo ver! De kermis in Aarle-Rixtel staat weer voor de deur
Van zaterdag 20 tot en met dinsdag 23 augustus 2011 is er volop vertier en gezelligheid te vinden op de Dorpsstraat in Aarle-Rixtel. Opgesteld staan de autoscooter, draaimolen, grijpkranen, fotoschietsalon, babyflug, lunapark, lijntrekspel, hengelsport. En natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten omdat de gebakkraam, suikerspin- en popcornwagen en suiker- en nougatwagen ook dit jaar weer aanwezig zijn.

Opening met verloting tegoedbonnen
De kermis in Aarle-Rixtel wordt dit jaar op zaterdag 20 augustus officieel geopend door de vrolijke kabouters. Ook kun je dan met deze vier vrolijke kabouters op de foto. Verder worden er tien enveloppen met tegoedbonnen verloot. U maakt kans op deze tegoedbonnen door de originele bon, die u kunt vinden in de Laarbeeker bij het gemeentenieuws, in te vullen en tussen 14.30 en 15.00 uur in de bus op het kermisterrein te doen. Om 15.00 uur worden de winnaars bekend gemaakt.

Leerlingen basisscholen Aarle-Rixtel
Voor de leerlingen van Basisschool De Brukelum, De Driehoek en De Heindert is dit jaar een hele leuke actie bedacht. Op school krijgen de leerlingen een A4-tje met een kleurplaatje waar ze een gratis button van kunnen laten maken. Verder krijgen zij ook nog loten waarmee ze kansmaken op (grote) knuffels. De exacte uitleg wordt op school uitgedeeld.

Kijk hier om de speciale kermispagina te bekijken.