-PERSBERICHT-

Helderheidfestival 2011 / zaterdag 20 augustus 2011

De overleden rapper Helderheid is nog steeds een begrip in de wijk Feijenoord 5314 Zuidzijde, "Roffadam" en om zijn naam in ere te houden wordt voor de derde keer het Helderheidfestival georganiseerd. Het doel van het Helderheidfestival is voornamelijk het ontdekken en ontwikkelen van jong muzikaal talent in Rotterdam en om de bewoners uit de buurt te laten genieten van culturele en sportieve activiteiten.

Op zaterdag 20 augustus strijden de winnaars van de voorrondes van de "Helderheidbokaal" om de 1ste plaats. Bij de beoordeling van de winnaar speelt de kwaliteit, inhoud en positiviteit van de teksten een grote rol.

Het gratis festival dat plaatsvindt op 20 augustus zal een gevarieerd programma tonen. Op het podium staan o.a Stryder & Gaza, De Mark, The Unexpected, Marcus Garrie, Nostalgie, Persoonlijk, Vieira, Billy, DJ Salesman, de dansgroep Unlimited Talent Movers met als afsluiters de rootsreggaeband 4th Angel ft. Joshua Alo, welke gekenmerkt word door een strakke rythmsectie en soulfull zang met eigen werk met een positieve boodschap.

Naast het podiumprogramma wordt er zoals de voorgaande jaren ook het Helderheid Football Tournament georganiseerd, dit jaar onder leiding van F4E. De allerkleinste worden natuurlijk niet vergeten, voor hen is er een leuk kinderprogramma.

Bereid je voor op een leuke dag voor jong en oud want iedereen is welkom bij het Helderheidfestival.

Helderheidfestival zaterdag 20 augustus; Hoor Elke Les Die Een Reden Heeft En Ignoreer Dwaasheid.

Datum: zaterdag 20 augustus
Tijd: 14:00 uur-21:00 uur
Locatie: Sportveld Helderheid
Adres : Spiekmanstraat, Rotterdam Zuid

Toegang: Gratis!