Ingezonden persbericht



PERSBERICHT - 9 augustus 2011

Moonlightmusic
Overnachten tijdens Uitgast op het Swifterkamp

In het weekend van 20 en 21 augustus is het Uitgast festival in het Natuurpark Lelystad. Op zaterdag en zondag vinden op diverse podia concerten plaats met verschillende soorten muziek. Een weekend waar je als muziekliefhebber natuurlijk bij moet zijn.

En wat is er nou mooier als tussen de muziek kunnen overnachten op een unieke locatie? Daarom biedt het Swifterkamp, in samenwerking met Uitgast, Moonlightmusic. U komt na het laatste concert richting het Swifterkamp, waar u wordt ontvangen met een drankje en een knapperend kampvuur. Bij het kampvuur klinkt dan de Moonlightmusic door Marieke Schneemann op fluit en Taco Kooistra op zingende zaag.

Het Provencaalse nachtuiltje in de serene nacht neemt u mee naar het zuiden, het weemoedig zingen van de zaag naar het oosten, vier handen op elkaar naar het westen, liefdesverdriet van een halfgod naar de Griekse oudheid en noordelijke klanken naar het hier en nu. Ook zijn er nachtgedichten te horen.
Bruynel, Tjaikovsky, Debussy, Reich en Marais zijn de componisten die tijdloze momenten hebben vastgelegd zodat u ze als in een prachtige droom kunt ervaren in het Swifterkamp anno 2011.

Na dicht prachtige concert kunt u overnachten in een van de midden steentijd huizen van het Swifterkamp. 's Morgens kunt u na een heerlijk ontbijtbuffet weer terug richting het Natuurpark om te gaan genieten van de tweede dag van Uitgast. U maakt dan dus Uitgast echt van het begin tot het eind mee! Een unieke ervaring!

De kosten voor dit unieke arrangement bedragen 25 euro pp. Daarbij zit inbegrepen het concert bij het kampvuur, de overnachting, het ontbijt en een drankje. Opgeven kan door een mail met uw gegevens te sturen naar info@swifterkamp.nl onder vermelding van Moonlightmusic Swifterkamp.



Ingezonden persbericht