Gemeente Amersfoort


Amersfoort, 9 augustus 2011

Nummer: 12

Wethouder van 't Erve onthult paneel eco-eiland Vathorst in I-Centrum

Zaterdag 20 augustus om 11.00 uur onthult wethouder Sebastiaan van 't Erve van de gemeente Amersfoort in Informatiecentrum Vathorst het paneel over het toekomstige duurzame eco-eiland in deelgebied De Bron in Vathorst.

De Vereniging Duurzaam Wonen Amersfoort - Groenfoort - is de initiatiefnemer van het eco-eiland en heeft de ambitie om 38 energieneutrale woningen te bouwen.

De vereniging is zelf opdrachtgever voor de ontwikkeling van de woningen en de inrichting van het eiland. Dat betekent dat de leden van de vereniging met elkaar beslissen hoe de woningen er uit komen te zien en welke energiebesparende maatregelen zij gaan gebruiken. Binnen het project komt ook een aantal gemeenschappelijke voorzieningen.

Op het paneel staat informatie over het project en mensen die duurzaam willen wonen worden opgeroepen aan het project deel te nemen. Het paneel blijft voorlopig hangen in het Informatiecentrum Vathorst. Mensen die geĂŻnteresseerd zijn in duurzaam wonen, kunnen tijdens de openingstijden van het Informatiecentrum Vathorst kennis maken met de plannen en idealen van de vereniging.

Locatie
I-Centrum Vathorst, Veenslagen 2, 3825 RV Amersfoort, Tel.nr. : 033-4511012

Openingstijden:
Woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 11.00 uur tot 16.00 uur
Maandag en dinsdag kunt u op afspraak het I-Centrum bezoeken

Tijdens feestdagen is het I-centrum Vathorst gesloten


---