Politie Midden- en West Brabant

Politie stuit op grote hoeveelheid gestolen goederen

Breda, 20-08-2011

Vrijdag heeft de politie in Sint-Willebrord een 54-jarige inwoner van Sint-Willebrord en zijn 53-jarige vrouw aangehouden op verdenking van heling. Daarbij zijn uit en bij de woning van het echtpaar een extreem grote hoeveelheid goederen, die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn, in beslag genomen.

Vrijdagmorgen stond de man bij het politiebureau in Oudenbosch en reed vervolgens met piepende banden weg. Later troffen agenten de man thuis in Sint Willebrord aan en kregen zij te horen dat het mogelijk niet zo goed zou gaan met de man. Om een onderzoek in te stellen betraden zij de achterplaats van de woning en zagen meerdere gereedschapskoffers op de erf staan en ook de garage stond vol met laptops en
flatscreenschermen. In het bijzijn van de Rechtercommissaris en de Officier van Justitie werd korte tijd laten een doorzoeking in de woning verricht. Na dit onderzoek reed het rechercheteam met een vrachtwagen vol met elektronische apparatuur, gereedschappen en computerapparatuur naar een politiebureau in Breda. De politie stelt een onderzoek in naar de herkomst van de goederen. De verdachten zijn ingesloten in een cellencomplex en in verzekering gesteld.

Auteur: Henk Snepvangers

Laatst gewijzigd 20-08-2011 14:29 | © Regio Midden en West Brabant |