KNHS

FEI EK Dressuur uitverkocht nog kaarten voor Dressuurgala op zaterdagavond beschikbaar
20 augustus 2011
Dressuurgala EK

Rotterdam De Grand Prix Spécial op zaterdag en de Kür op Muziek die op de zondag van het FEI EK Dressuur verreden worden zijn uitverkocht. Er zijn nog wel kaarten beschikbaar aan de kassa voor het spectaculaire dressuurgala There is Someting About Dressage op zaterdagavond.

Op zaterdagavond 20 augustus spelen bekende dressuurtoppers zoals Anky van Grunsven, Tineke Bartels en Imke Schellekens-Bartels de hoofdrol in een drie uur durende show There is Something About Dressage in het Kralingse Bos in Rotterdam. In deze spectaculaire show ter gelegenheid van het FEI EK Dressuur 2011 vormen familie pas de deux van bekende dressuurfamilies de rode draad in het programma. Dit wordt afgewisseld met alternatieve pas de deux, de beroemde Friezentrein van Christa Laarakkers en de nieuwe Emotion show met 12 schimmels van de fransman Lorenzo. Uit meer onverwachte hoek is er vanavond een pas de deaux van Frank en Isolde Bock die met hun kamleen een dressuur pas de deux inclusief galopwissels tonen. Ook is er een vierspan pas de deux onder leiding van IJsbrand Cardon.

De galashow There is Someting About Dressage is op zaterdagavond 20 augustus van 20.00 tot ongeveer 22.30 uur. Klik hier voor meer informatie over het dressuurgala.