Politie Gelderland-Zuid

Man beroofd bij afstorten geld

Malden, 20-08-2011 o Op het Noordplein is vrijdagavond, even voor half tien, een 34-jarige man uit Elst beroofd van de dagopbrengst van een winkel die hij kwam afstorten bij de ABNAMRO-bank. De daders gingen er met het geld vandoor.

Het slachtoffer kwam geld afstorten,samen met een collega. Toen zij bij de bank stonden verscheen opeens een zwarte scooter met daarop twee mannen. Onder bedreiging van een vuurwapen, of iets wat daar sterk op leek, werd de man gedwongen het geld af te geven. De scooter met daarop de twee daders verdween vervolgens via het Noordplein en de Groesbeekseweg naar de rotonde met de Rijksweg.

De daders waren geheel in het zwart gekleed en hadden beiden zwarte helmen op. Van de scooter is bekend dat deze voorzien was van een zwarte uitlaatdemper met daarop een zilverkleurige kap. Van de scooter was de gele kentekenplaat omgebogen zodat deze onleesbaar was. Getuigen hebben verklaard dat de twee mannen op de scooter al eerder die avond rond het winkelcentrum zijn gezien.

Getuigenoproep

De politie is nog op zoek naar getuigen van de beroving of die de twee mannen op de scooter eerder rond het winkelcentrum hebben gezien. Zij worden verzocht contact op te nemen met het overvallenteam via telefoonnummer 0900 8844.
Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 7000.
(03)

Laatst gewijzigd 20-08-2011 10:49 | © Regio Gelderland-Zuid |