Grote namen op strandfeest van lokale zender


zomereditie voor de derde live vanaf het strand van Wassenaar.

Wassenaar, 20110419 -- Midvliet, de lokale omroep van Leidschendam, Voorburg, Stompwijk en Wassenaar is trots op programmamaker Sébastiaan van Putten die voor de derde keer de organisatie van de Made in Holland Zomereditie voor zijn rekening heeft genomen. Op 20 augustus is het zover dan start de derde editie van dit evenement dat tevens live te volgen is via www.midvliet.com .

We kunnen er van spreken dat een traditie ontstaan is, aldus de enthousiaste presentator. Drie jaar geleden lanceerde ik het idee om in de zomer iets leuks te gaan doen. Ontstaan als grap, maar 3 jaar later nog steeds een feit.

Dit jaar mogen we ons zelf verheugen op een aantal zeer bekende artiesten, wat dacht je van ondere andere T-Spoon, Dewi, New Timeless en de Regahs om er zomaar even een paar te noemen. Wie er allemaal precies komen vind je terug op www.mih-zomereditie.nl. Ook via de social media (Hyves, Facebook en Twitter) zijn we goed terug te vinden.

We zijn vooral zeer blij dat we dit jaar een officiële vergunning hebben gekregen van de gemeente Wassenaar om ons evenement te mogen houden bij Strandpaviljoen De Zeester. Vanaf één uur starten we met het programma, de toegang is gratis dus zorg dat je op tijd bent want het terras zit zo vol.





PLUS prod/Midvliet