Honderden salsaspeeddaters verwacht op strandfeest singles


Grootste salsaspeeddate ooit in Nederland gehouden

Strand Kijkduin, Den Haag, 20110809 -- Zaterdag 20 augustus wordt het strandfeest voor hoger opgeleide singles met de naam 'ZomerVibes' geopend met de grootste salsaspeeddate ooit in Nederland gehouden. Tijdens deze salsaclinic wordt niet alleen de basis van de salsa bijgebracht, er wordt ook subtiel gespeeddate. Om de vijf minuten wordt er namelijk gewisseld van danspartner, zodat er naast het dansen ook op amusante wijze aan elkaar gesnuffeld kan worden.

Organisator VillaVibes kwam op het idee om een salsaspeeddate te organiseren omdat salsa een geliefde bezigheid is onder hun doelgroep, de hoger opgeleide singles. De combinatie met speeddaten maakt dat deze activiteit een laagdrempelige manier is om met gasten van de andere sexe in contact te komen.
Voel je geen chemie, dan concentreer je je op het dansen. Een 'shift' voelt minder pijnlijk als je niet hoeft te praten. Is er wel een klik, dan is er meer dan genoeg ruimte om na de salsaspeeddate met elkaar in contact te komen. Het feest zal namelijk doorgaan tot diep in de nacht. Diverse dj's, waaronder Jeroen van Inkel en live muzikanten komen langs.

Behalve een salsaspeeddate zal er 's middags ook een ongoing beachvolleybaldoordraaitoernooi worden georganiseerd. Voor VillaVibes (aanbieder van singlereizen voor hoger opgeleide singles) is het namelijk essentieel dat er veel ruimte voor ontmoeting en contact is. Om die reden is er, direct naast de dansarena, ook een loungetent ingericht. Voor het feest zijn twee weken voor aanvang al 500 kaarten in de voorverkoop verkocht. Opvallend is dat 75% van de hoger opgeleide single gasten vrouw is.

VillaVibes