Training omgaan met agressie in Tilburg


TILBURG, 20110725 -- Op zaterdag 20 augustus 2011 organiseert Zelfverdedigingsinstituut 013 een agressietraining met open inschrijving. Deze training is vooral bedoeld voor mensen die beroepsmatig met agressie in aanraking (kunnen) komen. Agressie op de werkvloer kan je plezier in het werk behoorlijk bederven. ZI013 wil met deze dag een bijdrage leveren aan meer veiligheid en dus plezier tijdens het werk.

De training gaat in op het onderwerp agressie. Wat zijn de oorzaken van agressief gedrag, en hoe ga je er mee om?  Ook leer je hoe je kunt handelen bij verbaal en fysiek geweld.  Andere onderwerpen zoals ingrijpen bij geweld en het controleren van een agressief persoon komen uitgebreid aan bod.

Preventie en proportionaliteit zijn onderwerpen die als een rode draad door de training lopen.  Er wordt uitgebreid stil gestaan bij de wetgeving over noodweer en aanhouding.

De training wordt gegeven in de trainingslocatie van ZI013 op de Korvelseweg 155A in Tilburg van 09.00 t/m 17.00 uur.

De kosten zijn 30,- euro voor een hele dag trainen inclusief een lunch, koffie en thee.  Voor meer informatie en aanmelding kijk op www.zelfverdediging013.nl.