Ingezonden persbericht


Renger van der Zande op Bavaria City Racing

Zondag aanstaande barst het autosportspektakel Bavaria City Racing los in Rotterdam. Mercedes-Benz Motorsport coureur Renger van der Zande zal ook van de partij zijn. Zijn DTM-auto laat hij in Stuttgart, maar hij zal als Mercedes-Benz ambassadeur de demonstratie van het Formule 1-team begeleiden. Op zondag zal ook een nieuwe sponsor van de Nederlander in Duitse dienst bekend gemaakt worden.

Mercedes-Benz zet reservecoureur Sam Bird in als demonstratierijder voor het Formule 1-team. Renger, de DTM-man van Mercedes, zal daarbij de Nederlandse honneurs waarnemen. Met Sam Bird, strijdmakker van de Nijmegenaar in de Formule 3, vormt hij een aanstekelijk duo voor het publiek. Beiden zijn niet vies van een kwinkslag en een geintje.

Daarbij zal Renger in het oorverdovende circus bij de Willemsbrug een bijzondere partner bekendmaken. Met het oog op het seizoen 2012 zal hij reeds nu de ambassadeur worden van dit bijzondere merk. Het gaat om een product waar professionals, fans en geĂŻnteresseerden in de autosport veel plezier aan zullen beleven.

Het wordt mooi weer, dus het succes is verzekerd, zondag in Rotterdam. Kom naar de Maasstad en maak het mee.




Ingezonden persbericht