Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 11.50 uur

Utrecht, 21-08-2011

Aangereden door caravan
LEERSUM - Op zaterdag raakte een man ernstig gewond toen hij werd aangereden door zijn caravan.

Omstreeks 18.45 uur was een man (geg.onb) bezig zijn caravan op de oprit te zetten aan de Gezichtslaan. De man probeerde met zijn vrouw en met behulp van de mover de caravan op de oprit te zetten. Dit lukte op een gegeven moment niet, vermoedelijk door de helling, en de caravan ging rollen. Het slachtoffer kwam tussen de caravan en een lantaarnpaal terecht. De man raakte ernstig gewond en medisch personeel werd ingevlogen met de traumahelikopter. De man werd in zorgwekkende toestand vervoerd naar het ziekenhuis.

Klappen
VEENENDAAL - Op zaterdagochtend werd een man aangehouden omdat hij iemand anders geslagen had. Omstreeks 01.30 uur was er een opstootje bij een horecagelegenheid aan de Markt. Agenten gingen ter plaatse. Het bleek dat een 26-jarige man uit Veenendaal was geslagen door een 29-jarige man uit Veenendaal. De geweldpleger werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Agressieve man
LEERSUM - Op zaterdagmiddag werd een agressieve man aangehouden. Omstreeks 16.30 uur kreeg de politie de melding dat een 44-jarige man uit Leersum een 46-jarige plaatsgenoot een kopstoot had gegeven. De 44-jarige man kroop namelijk voor bij de toiletten op de Rijksstraatweg. De 46-jarige man zei hier wat van en kreeg een kopstoot. De agressieve man ging vervolgens naar een terras toe begon hier ook ruzie te zoeken. De politie werd gewaarschuwd en moest met meerdere agenten zorgen dat er niet weer een gevecht ontstond. De man werd aangehouden en is ingesloten voor verhoor.