Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Zutphen - Autodakloper (16) gepakt                        |
De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 21 augustus een 16-jarige jongen uit Warnsveld bekeurd voor het lopen over een geparkeerde auto aan de Rozengracht in Zutphen.

De politie kreeg rond middernacht een melding van een getuige, dat er een groepje jongeren op de Rozengracht om een geparkeerde auto stond en waarvan één jongen over het dak van de auto liep. Agenten hebben de jongen korte tijd later op basis van het opgegeven signalement in een café aangetroffen. De jongen bekende zijn daad, waarvoor hij werd bekeurd. De eigenaar zal bij daglicht de schade bekijken.

2011116353

|     |Klarenbeek - Jongen gewond bij ongeval                    |
Op zaterdagochtend 20 augustus heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Kopermolenweg in Klarenbeek (gem. Voorst) tussen een 9-jarig fietsertje uit die plaats en een 57-jarige automobiliste uit Twello. De jongen is met een hoofdwond naar het ziekenhuis overgebracht.

De hulpdiensten werden zaterdag even voor 10.00 uur gealarmeerd. De jongen fietste over de Kopermolenweg richting Klarenbeek en zag de tegemoetkomende automobiliste naderen. De jongen week uit, waarbij op een verzakte parkeerstrook terecht kwam. Daardoor begon hij te slingeren en kwam ten val op het weggedeelte voor het tegemoetkomende verkeer. De vrouw kon hem niet meer ontwijken, waarbij de jongen gewond raakte aan zijn hoofd. Hij is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De auto en de fiets zijn beschadigd.

2011116089

EINDE BERICHTEN
-----------------------
(

(


---- --