Politie Zeeland


---

1372-2011 Jongen gewond bij aanrijding in Tholen
Op de Ten Ankerweg in Tholen raakte vrijdagavond een 7-jarige jongen gewond bij een verkeersongeval.
De jongen en een ander kind wilden ter hoogte van de Molensingel op hun fietsjes oversteken. Over de Ten Ankerweg reed een 45-jarige automobiliste uit Tholen in de richting van het hertenkamp. Het ene kind stopte, maar de 7-jarige jongen stak over en kwam in botsing met de naderende auto. Hij kwam met zijn hoofd tegen de voorruit en viel daarna op straat. Een ambulance bracht hem naar een ziekenhuis in Bergen op Zoom. Daar bleek hij zijn bekken en twee tenen gebroken te hebben.

1373-2011 Diefstal van een auto in Yerseke
Op de Burenpolderweg in Yerseke werd zaterdag rond 18.00 uur voor de ogen van de eigenares een auto gestolen.
De vrouw liep, samen met een vriendin, over de dijk en zag haar auto wegrijden. Ze was echter te laat om deze nog tegen te houden. Het gaat om een zilverkleurige Volkswagen T5 met het Duitse kenteken SU DM 95. De waarde is onbekend.

1374-2011 Softdrugs in beslag genomen, Breskens
Op het Veerplein in Breskens werden zaterdagmiddag een 18-jarige man uit Westende en een evenoude man uit Bredene betrapt op het in het bezit hebben van softdrugs.
Bikers van de Zeeuwse politie zagen de twee Belgen een joint roken en het bleek dat zij in totaal 17 gripzakjes met hennep en twee zakjes met hasj bij zich hadden. De twee deden hiervan afstand en ze kregen elk een bekeuring van vierhonderd euro.

1375-2011 Veel te hard over de Nieuwe Vlissingseweg, Vlissingen
Zaterdagavond moesten twee motorrijders hun rijbewijs inleveren omdat ze met een, gecorrigeerde, snelheid van 169 km/h over de Nieuwe Vlissingseweg reden, waar een maximumsnelheid van 80 km/h geldt.
De politie zag de twee motorrijders vanuit Middelburg in de richting van Vlissingen rijden en ging er achter aan. Bij een rood stoplicht werden zij naar de kant van de weg verwezen. Een van de motoren reed echter weg op het moment dat agenten uit hun auto stapten. Zij hebben gelijk het kenteken van deze motor genoteerd. De gestopte bestuurder kon meteen zijn rijbewijs inleveren omdat hij 83 km/h te hard reed. Daarna zijn de agenten naar het adres van de tweede bestuurder, waarvan het kenteken was genoteerd, gegaan. Dit bleek een 22-jarige Vlissinger te zijn. Ook deze man moest zijn rijbewijs inleveren en hij kreeg ook nog een bekeuring omdat hij niet was gestopt voor een stopteken van de politie.





Politie Zeeland