Gemeente Valkenswaard


Vernieuwen gas- en waterleiding Leonardusdal en Victordal

Nutsbedrijven Enexis en Brabant Water starten op maandag 22 augustus met het leggen van gas- en waterleidingen in het fiets-/voetpad aan de achterzijde van het Leonardusdal en het Victordal in Dommelen. De werkzaamheden zijn afgerond op vrijdag 30 september.

De gas- en waterleidingen liggen nu in de achtertuinen van de panden aan het Leonardusdal en het Victordal. Om de bereikbaarheid van deze leidingen te verbeteren, gaan Enexis en Brabant Water deze verleggen naar het verbindingsfiets-/voetpad tussen De Belleman en het Leonardusdal/Victordal. De betreffende bewoners ontvangen informatie van de nutsbedrijven over de voorgenomen werkzaamheden.

Voor de werkzaamheden zijn geen verkeersomleidingen noodzakelijk. Het fiets-/voetpad blijft in gebruik, waarvoor ter plaatse verkeerstechnische maatregelen getroffen worden. Fietsers/voetgangers moeten wel rekening houden met enige hinder.

Met vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer K. van Gorp van het team Beheer Openbare Ruimte van de gemeente. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 040-2083634.


* De Hofnar 15, 5554 DA Valkenswaard, T 040-2083444