Gemeente Lingewaard


Groot onderhoud asfalt Lingewaard

In opdracht van de gemeente Lingewaard gaat aannemersbedrijf ACON groot onderhoud aan asfaltwegen uitvoeren in de week van 22 t/m 26 augustus. De volgende wegen zijn die week aan de beurt:

Haalderen: Baalsestraat
Bemmel: Bergerdensestraat, Wardstraat en Primulalaan Doornenburg: De Pas
Angeren: Rijndijk
Gendt: Kruisstraat
Huissen: Kloosterlaan, Huismanstraat.

De werkzaamheden worden op werkdagen van 06.00 uur tot 18.00 uur uitgevoerd. Alle aanwonenden ontvangen (indien noodzakelijk) van ACON een brief met daarin de contactgegevens voor eventuele vragen. Natuurlijk is de duur van de werkzaamheden afhankelijk van de weersomstandigheden. Om het werk uit te kunnen voeren worden deze wegen een tijdje afgesloten voor het verkeer. Het verkeer wordt (wanneer nodig) hiervoor omgeleid. De gemeente vraagt uw begrip voor het ontstane ongemak en probeert de overlast tot een minimum te beperken.

Splitagen

Op dinsdag 23 augustus worden er in de gemeente Lingewaard splitlagen aangebracht op asfaltwegen. Deze wegen stonden gepland voor 23 juni, maar zijn vanwege de slechte weersomstandigheden uitgesteld.

Dit betreffen de volgende wegen:

Bemmel: Nevelveld, Het Laantje, De Vergert, Dikelsestraat

Haalderen: De Baalsestraat, Lage Zandsestraat en Zandheuvel

Gendt: De Galgendaal, Kommerdijk, Plechelmastraat, en Hegsestraat.

Op de website www.slimopweg.info kunt u meer informatie vinden over de asfaltwerkzaamheden, zoals kaartmateriaal met de exacte lokaties.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum van de gemeente Lingewaard tel: (026) 326 01 11.