Gemeente Lansingerland

Hoogspanningsverbinding Randstad 380kV

Vanaf 22 augustus start elektriciteitstransporteur TenneT met de werkzaamheden voor de aanleg van een nieuwe hoogspanningsverbinding tussen Wateringen en Bleiswijk. Deze verbinding wordt gedeeltelijk boven- en ondergronds aangelegd.

Werkzaamheden
TenneT start met de uitvoering van de nieuw te realiseren hoogspanningsverbinding Randstad 380 kV in de Zuidring. De verbinding loopt van het Westland naar Zoetermeer. De werkzaamheden starten in het deel dat is gelegen tussen de Oude Leedeweg, de N470, de Meerweg en de N471. De voorbereidende werkzaamheden zijn inmiddels opgestart. Binnenkort wordt een begin gemaakt met het ondergrondse tracé gelegen in Pijnacker Nootdorp en Lansingerland.

Bewoners en omwonenden ontvangen een brief van TenneT zodra de werkzaamheden bij hun in de buurt gaan starten.

Hoogspanningsverbinding tussen Wateringen en Bleiswijk

Meer infomatie
Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met TenneT via (026) 373 17 17 of info@randstad380kv.nl. Ook kunt u het informatiecentrum aan de Kalfjeslaan 2 in de wijk Tanthof in Delft bezoeken. Het informatiecentrum is geopend op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.

Op www.randstad380KV.nl kunt u alle informatie vinden over de werkzaamheden en de achtergronden van de aanleg van de nieuwe hoogspanningsverbinding.