Gemeente Alkmaar


Kanaaldijk opnieuw geasfalteerd, doorgaand verkeer niet mogelijk

Vanaf maandag 22 augustus wordt de Kanaaldijk tussen de Huiswaarderweg en de Nauertogt, voor zes weken gefaseerd afgesloten voor doorgaand en bestemmingsverkeer wegens wegwerkzaamheden.

De werkzaamheden worden uitgevoerd omdat de deklaag van het asfalt aan vervanging toe is. Als alles volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden op vrijdag 30 september 2011 afgerond.

Tijdens de werkzaamheden zijn de woningen aan de Kanaaldijk gedurende maximaal een week per auto niet of moeilijk bereikbaar. Voor auto en fietsverkeer gelden omleidingsroutes die staan aangegeven op gele borden met pijl en nummer.

Fasering

Het werk wordt uitgevoerd in drie fases. Fase 1 start maandag 22 augustus en duurt tot en met 2 september. Dan worden de werkzaamheden tussen Huiswaarderweg en Laan van Brussel uitgevoerd. De rijbaan wordt op dit deel dan geheel afgesloten voor al het verkeer.

Meer informatie

'Werk in uitvoering' staan van alle fases de gevolgen voor het verkeer en voor de inwoners, ook zijn alle omleidingroutes op een kaartje nader bekijken.