Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Glashart Media start met doorgifte van 50 XLnt Radio kanalen

Rijssen, 22 augustus 2011 - Glashart Media start vandaag met het doorgeven van XLnt Radio op haar Interactieve Digitale Televisie platform. XLnt Radio (spreek uit: excellent radio) is de grootste aanbieder van non-stop muziek in Nederland met de beste pop, rock, piratenhits, oldies, dance, nederpop, klassiek, easy listening en salsamuziek.

Met de 50 XLnt Radio Stations wordt een grote verscheidenheid aan programma's voor iedere muziekliefhebber geboden. Bij XLnt Radio kan de klant ongestoord genieten van de beste muziek.

XLnt Radio staat voor:

· Non-stop muziek.

· Geen onderbrekingen door DJ's.

· Geen onderbrekingen in verband met reclame.
· De stations zijn georganiseerd per genre.


· Geen favoriete muziek van de DJ's, maar van het grote publiek. Abonnees met Interactieve TV van Glashart Media ontvangen gratis alle 50 XLnt Radio Stations.

Glashart Media heeft met XLnt Radio voor iedereen met een bepaalde muziekvoorkeur als het ware een "eigen radiostation". Omdat XLnt Radio in het basis pakket is opgenomen, komt XLnt Radio bij alle abonnees vast in het radiomenu te staan.

De radio-en televisie diensten van Glashart Media zijn beschikbaar via de volgende serviceproviders; XMS, Lijbrandt, Edutel, OnsBrabantNet, OnsNetNuenen, OnsNetEindhoven, KickXL, Solcon, Concepts-ICT, Lijbrandt Telecom, Tweak, Alice en InterNLnet.

Over Glashart Media
Glashart Media is de grootste radio- en televisieaanbieder op glasvezelnetwerken in Nederland. Naast analoge radio- en televisie biedt Glashart Media met name innovatieve interactieve radio- en televisiediensten met de hoogste beeldkwaliteit. Glashart Media is onderdeel van Reggefiber, dat 'fiber to the home'-netwerken (FttH) bouwt, beheert en exploiteert. Reggefiber heeft de ambitie om zoveel mogelijk woningen in Nederland te voorzien van een aansluiting op haar glasvezelnetwerk.

--- EINDE BERICHT ---

Noot voor de redactie/