Gemeente Cromstrijen


Nieuw kunstgras bij SSS ingewijd! (22-08-2011)

Zaterdag 20 augustus was het zover. Met een spannende derby tussen NSVV 1 en SSS 1 is het kunstgrasveld bij voetbalvereninging SSS ingewijd. De vriendschappelijke wedstrijd eindigde in een mooi gelijk spel (3-3). Sportwethouder Peter Riedijk haalde het broederschap tussen beide voetbalverenigingen aan. Zij trokken gelijk op in het proces om te komen tot de aanleg van een kunstgrasveld. Ook complimenteerde hij de inzet van de betrokkenen binnen het proces. Het resultaat mag er zijn: een nieuw kunstgrasveld, renovatie van de overige velden, nieuw hekwerk rondom het complex en twee nieuwe kleedkamers.

Ook voorzitter Bas van der Linden sprak de aanwezigen toe. Zijn collega, Arie Kruithof van NSVV, wilde zijn toespraak graag lenen voor hun officiele opening. Een datum voor deze opening is nog niet bekend. Uit handen van Arie Kruithof ontving SSS een mooie luchtfoto van het gerenoveerde sportcomplex.

Ook de aannemer sprak bewondering uit over de voortgang van het proces. Het bouwteam wist goed wat er gedaan moest worden en betrokkenen waren goed voorbereid. Beide verenigingen beschikken nu over een kunstgrasveld van de beste kwaliteit.

De opening werd door vele belangstellenden bezocht en bood, mede dankzij het mooie weer, een gezellige dag voor jong en oud.