Calco-IT wint Graydon Financieel Gezond Award


IT-detacheerder uit 3000 ondernemingen verkozen

AMERSFOORT, 20110823 -- IT-detacheerder Calco-IT is door Graydon uitgeroepen tot financieel gezond bedrijf. Robert Gravekamp, directeur van Calco-IT, heeft vandaag de award in ontvangst genomen: "Graydon heeft 3000 bedrijven beoordeeld, waarvan 7 procent voldeed aan de strenge eisen. Dat wij daartoe behoren en voortaan het keurmerk mogen voeren, is voor ons een eer." Bedrijven die de Financieel Gezond Award toebedeeld krijgen, worden aangemerkt als betrouwbare partners voor hun relaties.

Calco-IT heeft een positief kredietadvies gekregen en heeft bewezen dat de kans op wanbetaling minimaal is, volgens de strenge eisen van Graydon, dat haar oordeel baseert op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag van Calco-IT. Graydon meldt op haar website: “Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken.”

Drukke zomer

Calco-IT is een snel groeiende onderneming die, al direct vanaf de oprichting zeven jaar geleden, bekendheid verwierf met een aantal unieke concepten zoals de Calco MasterClass. Robert Gravekamp: "De Calco-IT MasterClass is een IT traineeship dat starters een nieuwe kans biedt bij vooraanstaande bedrijven, speciaal ingericht om ambitieuze hbo en wo talenten te matchen met opdrachtgevers die hoge eisen stellen aan IT personeel. Een springplank voor afstudeerkandidaten of alumni  van alle opleidingsrichtingen, met interesse in de brede carrièremogelijkheden van de IT-sector. Kennis van of een vooropleiding in IT is niet nodig, kandidaten hebben wel met elkaar gemeen dat zij affiniteit met IT hebben. We zijn pas weer een wervingscampagne begonnen en de toptalenten melden zich, ondanks de zomerperiode, in groten getale aan. Daar zijn we trots op."

Over Calco-IT

Als specialist in detachering, coaching en opleiding van jonge & ervaren IT professionals matcht Calco-IT getalenteerde starters op de arbeidsmarkt met gerenommeerde bedrijven die behoefte hebben aan hoog gekwalificeerd IT personeel. Calco-IT werft talenten onder studenten en afgestudeerden, en leidt hen in de Calco MasterClass binnen twee maanden op tot junior en medior professionals, ter voorbereiding op een vaste baan in de IT. Kandidaten worden na de opleiding geplaatst bij opdrachtgevers, waar zij gedurende twee jaar aan de slag gaan met één of meerdere projecten. Hierna kan de opdrachtgever besluiten de kandidaat een arbeidsovereenkomst aan te bieden. Calco-IT wordt bestuurd door Robert Gravekamp en René Scholten.