Nieuw initiatief van producent TV- programma "Ik mis je"

Persbericht van Skyhigh TV

"Ik zal je niet vergeten": professionele herinnerings-DVD van overleden dierbare

De ervaren makers van het tv-programma "Ik mis je" maken het nu ook voor nabestaanden mogelijk een exclusieve herinnerings-DVD te laten maken van een overleden dierbare. Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door Nuvema Uitvaartverzekering te Baarn. "Ik zal je niet vergeten" is een exclusief document waarmee nabestaanden het profiel van een overleden persoon tot leven kunnen wekken om zo de meeste krachtige en mooie herinneringen te vereeuwigen.

Net zoals in het tv-programma "Ik mis je" blikken nabestaanden terug op het leven en de dood van een dierbare. Marius van Duijn van producent Skyhigh TV: "Wij weten dat veel mensen de wens hebben om een herinneringsfilm te hebben van een overleden persoon in hun omgeving, daarom hebben we dit initiatief genomen. Wij leggen met onze camera's mooie anekdotes, verhalen en plekken vast die kenmerkend zijn voor de overleden persoon. Op deze manier proberen we alle mooie eigenschappen en herinneringen die de nabestaanden levend willen houden op een bijzondere DVD vast te leggen".

Via www.ikzaljenietvergeten.nl kunnen mensen een herinnerings-DVD bestellen. De nabestaanden moeten een aantal persoonlijke vragen beantwoorden zodat de makers een goed beeld krijgen van de overleden persoon en een document kunnen maken die qua vorm en inhoud passend is. Door het interviewen van nabestaanden, het filmen op verschillende locaties en eigen video- en fotomateriaal willen de makers een bijzondere blijvende herinnering maken.

Ondersteuning Nuvema Uitvaartverzekeringen
De uitwerking van het nieuwe initiatief is in nauw overleg gegaan met Nuvema Uitvaartverzekeringen. De uitvaartverzekeraar uit Baarn heeft al ruim 60 jaar ervaring in uitvaart en uitvaartverzekeringen en ondersteunt "Ik zal je niet vergeten" van harte. Marten van der Wal van Nuvema: "Wij hebben dagelijks te maken met het onderwerp uitvaart en dus ook veel met nabestaanden. Wij merken dat er steeds meer behoefte is bij nabestaanden om herinneringen vast te leggen. Het is natuurlijk bijzonder dat het nu ook mogelijk is om dit door professionals te laten doen. Dat past ook helemaal binnen onze filosofie en daarom hebben wij, samen met Skyhigh TV, dit initiatief ook verder uitgewerkt en zijn blij met het eindresultaat. Wij zullen de komende tijd in de branche ook gericht aandacht besteden aan "Ik zal je niet vergeten".

Over Skyhigh TV
Skyhigh TV is een onafhankelijk productiebedrijf dat zich richt op de productie, ontwikkeling en (internationale) verkoop van televisieprogramma's en formats. Het bedrijf is in 1999 gestart door Bernard van den Bosch, Marc Dik, Wilfred Drechsler en Bert van Leeuwen en produceert tv-programma's voor diverse omroepen. Succesvolle programma's als 'Over Mijn Lijk', 'Het Familiediner' en 'Uit de kast' zijn door Skyhigh TV ontwikkeld en geproduceerd. Inmiddels is Skyhigh TV uitgegroeid tot een bedrijf met veertig enthousiaste en creatieve werknemers dat naast tv-programma's ook bedrijfs- en voorlichtingsfilms produceert. Voor meer informatie: www.skyhightv.nl of bel: 035 - 62 63 000

Over Nuvema
De N.V. Nederlandse Uitvaartverzekering Maatschappij, kortweg Nuvema, is sinds 1949 actief in de uitvaartbranche. In samenspraak met de plaatselijke uitvaartverzorger zorgt Nuvema ervoor dat de uitvaartverzekering haarfijn wordt afgestemd op de wensen van de klant en de plaatselijke mogelijkheden. Deze aanpak en visie resulteert in een uitvaartverzekering dat het beste kan worden omschreven als puur maatwerk. Voor meer informatie: www.nuvema.nl of bel: 035 - 54 80 808.

*

Links:
http://www.ikzaljenietvergeten.nl



Razende Robot Reporter