YES!Delft krijgt schenking van VNO-NCW

Persbericht van VNO-NCW

EMBARGO tot 23 augustus 2011, 16.00 uur

Den Haag, 23 augustus 2011. Voorzitter Bernard Wientjes van ondernemingsorganisatie VNO-NCW overhandigt op 25 augustus a.s een bedrag van 22.650 euro aan de Young Entrepreneurs Society Delft (YES!Delft). De schenking is afkomstig uit het Fonds 100 jaar VNO-NCW.

YES!Delft helpt studenten, professionals en wetenschappers, die een technologisch product of proces hebben ontwikkeld, bij het oprichten van een eigen onderneming. Het rapport 'Zuidvleugel, de topregio van Nederland' noemt Yes!Delft als voorbeeld van een succesvolle incubator.

Bernard Wientjes: "Het bevorderen van ondernemerschap is belangrijk voor onze welvaart. YES!Delft helpt jonge ondernemers die geweldige technologische uitvindingen doen, met de ontwikkeling en groei van hun bedrijf. YES!Delft levert zo een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en bevordering van innovatief ondernemerschap".

Het Fonds 100 jaar VNO-NCW is in 1999 opgericht ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van VNO-NCW met geld dat daarvoor door ondernemingen is bijeengebracht.
De schenkingen gaan afwisselend naar een organisatie die ondernemerschap bevordert en een organisatie die een sociaal-maatschappelijk doel nastreeft. De schenking aan YES!Delft is gedaan op voordracht van VNO-NCW West.




Razende Robot Reporter