Belga lanceert Belga Investor Relations

23/08/2011 10:31

BelgaIR

Belga News Agency voegt een dienst toe aan zijn aanbod "Belga Corporate". Voortaan biedt het beursgenoteerde bedrijven de mogelijkheid om hun gevoelige informatie en mededelingen te verspreiden via een gebruiksvriendelijk en volledig beveiligd online platform. Die bekendmakingsdienst voldoet aan de verplichtingen inzake transparantie die de Europese richtlijn en een recente omzendbrief van de CBFA (FSMA) in België opleggen.

Dankzij het platform Belga IR, aangeboden in samenwerking met de onderneming Symex ChartInvestor SA, kan een uitgever direct de volgende distributiekanalen bereiken: alle Belgische media via het netwerk van Belga, de CBFA, Euronext, Reuters, de belangrijkste Europese persagentschappen, de websites van de grote Europese, Noord-Amerikaanse, Zuid-Amerikaanse media, enz.

Ter aanvulling op het platform stelt Belga IR ook voor om een volledig kanaal "Investor relations" te integreren in de website van de bedrijven: dat kanaal verenigt alle financiële mededelingen, de beurskoersen, de financiële agenda, enz.

De dienst Belga IR past in het kader van het beleid van Belga News Agency dat de bedrijven een scala van krachtige tools voor informatie voor en communicatie naar de media wil aanbieden. De "Belga Corporate Services" tellen al meer dan 100 klanten in België, waaronder de grote bedrijven, overheidsdiensten, ngo's, enz.

Voor meer informatie, contacteer:

Vincent Marlet,

Account Manager Belga Corporate Services

+32 2 743 34 14 - +32 478 17 55 30

mav@belga.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel